Voetbalreizen Barcelona

Ongetwijfeld is FC Barcelona nu de absolute wereldtop. Om Messi te zien toveren in een vol Camp Nou voor bijna 100.000 toeschouwers is een ervaring die bijna niet onder woorden te brengen is. Zie daarnaast ook nog Xavi, Iniesta en andere grote sterren en je hebt ’s werelds beste clubteam.

FC Barcelona heeft altijd een extreem offensieve speelstijl geëerd, hier hebben de grote Deense spelers als Allan Simonsen in de jaren 80 en Michael Laudrup in de jaren 90 aan meegeholpen. Die offensieve speelstijl en soms speelse manier van voetbal, maakt dat de club staat voor één van de meest aantrekkelijke clubs om naar te kijken. Voetbalreizen naar Barcelona staat dan ook hoog op het lijstje van iedere voetbalfan.

Dat FC Barcelona van absolute topklasse is, wordt bovendien onderstreept door de Spaanse kampioenschappen in de laatste 3 jaar in een uitzonderlijk sterke competitie waar onder andere de aartsrivalen van Reaal Madrid in meedoen. De jaarlijkse wedstrijd tussen deze 2 teams –El Clasico- is bijna een instituut op zich zelf. Als er kaartjes worden aangeboden voor deze wedstrijd, haast je en zeg ‘ja dankjewel’. Bovendien werd de Champions League in 2011 gewonnen, op Wembley werd Manchester United met 3-1 verslagen.

Als je van voetbal houdt, dan heb je nog niks gezien voordat je een kaartje hebt voor een thuiswedstrijd van FC Barcelona, voel de spanning, zie de dribbels van Messi  en de pass naar Iniesta die dan scoort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *