biljetter fc barcelona

Besök Katalonien i nordöstra Spanien, med den populära staden Barcelona. Du kan bada, shoppa, spela bort pengar titta på vackra byggnadsverk. Av en händelse spelar också i skrivande stund världens bästa fotbollslag på Camp Nou i Barcelona. Biljetter till FC Barcelona köper du via nätet, innan din resa.

Just nu är det mycket snack inför kommande säsong 2014-2015, silly season, vilka spelare är på väg in och vilka ser ut att lämna? Några spelare från storhetstidens FC Barcelona börjar nu nå en så pass anrik ålder att det börjar bli dags att runda av fotbollskarriären, såna fotbollsälskare ger sig dock inte i första taget och chansen är stor att de varvar ner i en annan klubb kanske i Turkiet, USA, eller varför inte Asien.

Det finns många sätt att köpa biljetterna men vårt tips är i alla fall att du köper från ett svenskt företag som du har hört talas om, kanske googlar du och ser att ingen konstigt om företaget dyker upp. Verkar allt lugnt så är det bara att köpa biljetter och börja planera för en riktigt rolig resa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *